fbpx

Online mokymai: rašto darbas per 100 dienų + DOVANA

Online mokymai: rašto darbas per 100 dienų + DOVANA

Kokybišką baigiamąjį darbą galite parengti per 100 dienų – planuojant ir atliekant pagrindines užduotis. Rinkinį sudaro: PDF gidas + išsamūs online mokymai. PDF gide pateikiami praktiniai patarimai ir užduotys kiekvienai dienai, o online mokymuose visų užduočių paaiškinimas su praktiniais patarimais, kad būtų dar lengviau.

DOVANA: iki spalio 25 dienos perkant šį rinkinį, STUDENTO PLANUOTĖ – DOVANŲ 🥳

 

 

45,00 

Kaip parašyti bakalaurą? Kaip parašyti kursinį darbą? Daugelis studentų rengdami rašto darbus nežino nuo ko pradėti, arba turi tiek daug užduočių, kad sunku suprasti kaip nepasimesti tarp jų. Kokybišką baigiamąjį darbą galite parengti per 100 dienų – planuojant ir atliekant pagrindines užduotis.

Rinkinys ,,Rašto darbas per 100 dienų“ skirtas visiems, kurie nori parengti rašto darbą kokybiškai, laiku ir be streso😎.

Šis rinkinys sudarytas iš PDF gido „Rašto darbas per 100 dienų“ ir papildomų online mokymų, kurie padės laiku, be streso parengti kokybišką rašto darbą. Rinkinį sudaro:

PDF GIDAS:

  • AIŠKI STRUKTŪRA. Žinosite nuo ko pradėti rengti rašto darbą ir ką po ko daryti. Pagaliau aiški struktūra, mažiau pasimetimo ir aiškus planas.
  • UŽDUOTYS KIEKVIENAI DIENAI. Kiekvienai dienai (t. y. 100 dienų) pateikiamos užduotys ir įvairūs patarimai.
  • PRAKTINIAI PATARIMAI. Gide rasite ne tik užduotis, bet ir praktinius patarimus. Tad ne tik žinosite KĄ daryti, bet ir KAIP.

ONLINE MOKYMAI:

  • KOKYBIŠKA INFORMACIJA. Mokymuose sužinosite viską ko reikia, kad parengti darbą kokybiškai. Mokymuose rasite paaiškinimus ir patarimus skirtus gide pateiktoms užduotims įgyvendinti.
  • NAUDINGI PATARIMAI. Mokymuose pateikti naudingi patarimai, kuriuos galėsite pritaikyti savo darbe.
  • PRAKTINIAI PATARIMAI. Pateikiami praktiniai patarimai ir pavyzdžiai, kurie padės dar geriau parengti rašto darbą.

Apie mokymus. Mokymų vieta – uždara ,,Facebook“ grupė. Mokymų medžiaga suskirstyta į atskirus vaizdo įrašus pagal temas. Tokiu būdu mokymus galėsi peržiūrėti tau patogiu metu, kiek tik norėsi kartų, pagal tau aktualias temas.

DOVANA. Perkant šį rinkinį iki spalio 25 d., STUDENTO PLANUOTĘ gausite dovanų. Dėl planuotės pristatymo bus susisiekta asmeniškai el. paštu.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Online mokymai: rašto darbas per 100 dienų + DOVANA”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *